Työpajaohjaaja - Muuramen kunta

Työpajaohjaaja - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi - liikelaitoksessa on haettavana

TYÖPAJAOHJAAJAN työsuhde

Työpajaohjaaja työskentelee Muuramen työpajalla, joka on reilun parin vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut paikkansa kunnan työllistymispalveluja tuottavana toimijana. Työpajan toimintaan kuuluu puu- ja kokoonpanotöitä, sekä pajan ulkopuolelle tehtäviä kausityötehtäviä. Lisäksi pajakokonaisuuteen kuuluu Eko Center kirppari-kahvila. Nyt haetaan ohjaajaa puu- ja kokoonpano-osastolle sekä kausitöiden ohjaukseen. Työpajalla työskentelee ohjaustehtävissä työpajaohjaajan lisäksi työpajapäällikkö sekä yksilövalmentaja.

Työpajaohjaajan työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ohjaajan tehtävät pitkäaikaistyöttömien ja muiden haasteellisessa työllistymistilanteessa olevien henkilöiden parissa. Työpajaohjaajan ydintyötä on työvalmennus, jonka tueksi paja tarjoaa yksilövalmennuspalveluja. Työpajaohjaaja ohjaa asiakastöiden tekemistä, sekä suunnittelee työtilausten toteutuksen ja vastaa asiakasyhteistyöstä. Työvalmennuksen lisäksi työpajaohjaajan työhön kuuluu työvalmennuksen suunnittelu ja kehittäminen, sekä pajajaksojen arviointi, havainnointi ja osaamisen tunnistaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Työpajaohjaaja suunnittelee ja organisoi pajan ryhmäytymispäivät sekä osallistuu ryhmien ohjaukseen.

Valinnassa arvostetaan seuraavia asioita: hyvä koulutus- ja työelämäntuntemus sekä valmentautujien ohjaus- ja valmennusmenetelmät, asiakaslähtöinen motivoiva ja tavoitteellinen työote. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät organisointi-, vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyötaidot sekä tietotekniset taidot (mm. yleiset toimisto-ohjelmat, graafiset ohjelmat, sähköinen asiointi, some).

Edellytämme valitulta tehtävään, joko soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto + ohjausalan koulutus/tutkinto. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Työ alkaa 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työpajaohjaajan työsuhteeseen liittyvät puhelintiedustelu työpajapäällikkö Pekka Piirainen p. 0400 -583132, arkisin klo 8-15.30.

Hakemus ja CV tulee tehdä 15.11.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 256761). Haastattelut ovat 22.11.2019. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

22.10.2019 Pekka Piirainen, työpajapäällikkö

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Työpajaohjaajan työsuhteeseen liittyvät puhelintiedustelu työpajapäällikkö Pekka Piirainen p. 0400 -583132, arkisin klo 8-15.30.

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.