Tervetuloa
OHJAAJAKSI Janakkalan kunnan Työpajalle vakinaiseen toimeen

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kunnan kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen ryhmien ohjaajana. Ohjaajan vastuualueena on ryhmätoimintapaja Pollari. Ryhmätoiminnan ohjaaja työskentelee aikuisten ja nuorten ryhmien ohjaajana valmentamalla asiakkaita arjenhallintaan liittyvissä taidoissa sekä ohjaamalla asiakkaille kädentaidollisia projekteja sekä tutustumalla ryhmien kanssa erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Työhön kuuluu myös yleinen asiakkaiden ohjaus- ja neuvontatyö sekä erilaisten hyvinvointiin ja työllistymiseen liittyvien toimintojen toteuttaminen pajan asiakkaille. Lisäksi työnkuvaan sisältyy oppilaitosyhteistyötä ja opiskelijoiden ohjausta sekä asiakasjärjestelmän ylläpitotehtävissä toimimista.

Sinulla on ajokortti B sekä paljon oma- aloitteellisuutta. Olet yhteistyökykyinen sekä idearikas toteuttaja, joka on valmis laittamaan itsensä peliin, koko persoonallaan ja taidoillaan. Toivomme sinun omaavan myös hulvattoman huumorintajun ja rempseän työotteen. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi työpajatoiminnan sekä yhteistyöverkoston tuntemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (2388,04 eur/kk).
Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES), sekä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Ryhmämuotoinen haastattelutilaisuus järjestetään 13.3.2020.

Meihin voit tutustua osoitteessa: www.janakkala.fi tai https://www.janakkala.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/paja-2/

Työpajan ohjaajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään toisen asteen perustutkinto. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on toisen asteen koulutus ja kokemusta ryhmien ohjaamisesta sekä sosiaalialan työkentästä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset arjenhallinta taitojen, harrastustoiminnan ja kädentaidollisten töiden ohjauksen asiakkaille. Ymmärrät mitä on kiireetön läsnä oleminen erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa ja kykenet muuttamaan suunnitelmia lennosta. Olisitko se Sinä?

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa (10.-21.2.2020 välisenä aikana) vastaava ohjaaja Janita Pellikka, puh. 050 439 6494.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi- palvelun kautta 1.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö, Työpaja
Osoite: Taimistotie 4, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.