test
Työpajaohjaaja - Uudenkaupungin kaupunki

Hei Sinä sote/kasvatusalan ammattilainen! Etsimme vahvistusta tiimiimme työpajaohjaajan tehtäviin Työpaja Väiskiin. U-sotessa olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti työikäisten palveluiden kehittämiseen ja olemme SHQS-mukaisen laaduntunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Etsimme Sinua työpajaohjaajan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-31.12.2022. Työpajaohjaajan tehtävänä on ideoida, suunnitella, toteuttaa ja ohjata työtoimintoja sekä tukea asiakasta kuntouttavan työtoiminnan tai sosiaalisen kuntoutuksen aikana ja selkiyttää yhdessä asiakkaan kanssa työllistymisen polkua eteenpäin. Pajalla työskentelee kaksi ohjaajaa, jotka yhdessä vastaavat pajatoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Työpaja Väiskin työntekijät ovat osa työikäisten palveluiden työllistämistiimiä. Työllistämistiimiin kuuluvat lisäksi sosiaaliohjaaja-tiimivastaava, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, 3 työllisyysohjaajaa, työkykykoordinaattori, osa-aikaisesti lisäksi psykologi, maahanmuuttokoordinaattori ja palvelukoordinaattori. Työikäisten palveluissa on tämän työllistämistiimin lisäksi vastaanottava ja korjaavan työn tiimi. Uudenkaupungin sosiaalikeskuksen Työpaja Väiski toimii Aktivointikeskus Puustin yhteydessä tarjoten kuntouttavaa työtoimintaa ja sosiaalista kuntoutusta.

Arvostamme
- Kokemusta ryhmien vetämisestä, moniammatillisesta työskentelystä
ja tiimityöskentelystä
- Eduksi katsomme soveltuvan muun ammatillisen koulutuksen tai erilaisten remontointi, puu- ja tekstiilityö ym. kädentaitojen osaamisen
- Itsenäistä työotetta ja laaja-alaisuutta
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Kilpailukykyisen palkan: tehtäväkohtainen peruspalkka 2363,46 €/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Tiimin yhteisen ryhmätyönohjauksen
- Hyvät työtilat ja välineet
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sote/kasvatusalan amk-tutkinto. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Työaika 38.25 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluyksikön esimies Teija Ahokas puh. 040 839 8345 ja sosiaalipalvelujohtaja Marika Lehtinen puh. 040 486 0935.
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaalityö

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Liljalaaksonkatu 10, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat