Työpajaohjaaja, määräaikainen - Kittilän kunta

Ahman Askeleet- Kittilän työpajatoiminnan kehittämishanke on reilu kaksivuotinen (12/2020-02/2023) Euroopan sosiaalirahaston Suomen rakennerahaston- kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 - ohjelman (Vipuvoimaa EU:lta) ja Kittilän kunnan rahoittama kehittämishanke.

Kittilän työpajat on työvaltainen ja yhteisöllinen toimintaympäristö, jossa työn tekemisen ja siihen liittyvän valmennuksen avulla edesautetaan kuntalaisen sijoittumista työhön tai koulutukseen. Työvalmennuksella kehitetään ammatillista osaamista ja erilaisia työyhteisötaitoja. Työpajat tarjoavat kuntalaisille ja yrityksille valmennuspalveluiden ohella tilaustyöpalveluita.

Kittilän työpajalla on haettavana työpajaohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 1.5.2021-31.12.2022. Työsuhteen määräaikaisuuden perusteena on hankerahoituksella toteutettavan ympäristöpajapilotoinnin määräaikaisuus. Työpajaohjaaja toimii ympäristöpajan työvalmentajana ja osana työpajayhteisöä, johon kuuluu muiden työvalmentajien ohella yksilövalmentaja ja työpajatoiminnan koordinaattori/ esimies.

Työpajaohjaajan työtehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmennuksellista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä toimia erilaisissa elämäntilanteissa olevien kuntalaisten tukena. Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia verkostoyhteistyössä niin työpajan henkilökunnan kuin monipuolisten verkostojen kanssa. Arvostamme hakijalta kierrätykseen/ kestävään kehitykseen ja ympäristöalaan liittyvää asiantuntemusta tai motivaatiota asiantuntemuksen hankkimiseen. Toivomme sinulta innokasta asennetta, idearikkautta ja sitoutumista sekä asiakas- että kehittämistyöhön.

Työsuhde on Kittilän kuntaan ja koeaika työsuhteessa on 6 kuukautta.
Tehtävään valitulta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia. Tehtävään valitun on esitettävä Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (14.6.2002/504) 3 §:n mukaisesti rikosrekisteriote. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Työhaastattelut järjestetään Teams-sovelluksessa hakuajan päätyttyä.

Hakemukset jätettävä viimeistään 15.4.2021 klo 12:00 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköinen hakulomake löytyy linkkinä Kittilän kunnan verkkopalvelusta www.kittila.fi tai suoraan Kuntarekry.fi-palvelusta.

Meillä pääset tekemään työtä osana merkittävää hanketta. Annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen. Mukavat työkaverit ja hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä!

Lisätietoja

http://www.kittila.fi
http://www.kittila.fi

Tutustu työnantajaan

Työpajatoiminnan koordinaattori/esimies Virpi Jesiöjärvi 0400 219 356
Ahman Askeleet- Kittilän työpajatoiminnan kehittämishanke, projektipäällikkö Sanna Kuusela 040-5451 192
etunimi.sukunimi@kittila.fi

Kittilän kunta, Yleishallinto, Kittilän työpajat
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Sinulle suositellut työpaikat