Omnia hakee työpajaohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.11.2021 - 26.9.2022.

Työpajaohjaaja toimii ammatillisena ohjaajana Omnian Nuorten työpajojen ruokapalvelupajalla. Työpajalla tehdään nuorten kanssa ravintola-ja kahvila-alan harjoitus- ja asiakastöitä sekä tuetaan nuoria etenemään heidän yksilöllisillä poluillaan kohti työtä, opintoja tai muita heille merkityksellisiä tavoitteita.

Työpajaohjaaja suunnittelee, koordinoi ja ohjaa työpajalla toteutettavaa työtoimintaa. Työpajaohjaaja toimii työpajanuoren ammatillisena ohjaajana omalla vastuualueellaan, tässä tapauksessa ruokapalvelupajalla. Työpajaohjaaja toimii myös yhteistyössä ohjauspalvelujen (yksilövalmentajat ja ryhmävalmentaja) kanssa osallistuen nuoren tavoite- ja palautekeskusteluihin sekä nuoren henkilökohtaisen suunnitelman edistämiseen. Ruokapalvalupajalla on noin 10 asiakaspaikkaa.

Työpajaohjaajalta edellytetään vähintään toisen asteen soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kiinnostusta työskennellä tukea tarvitsevien nuorten kanssa. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, taitoa organisoida työtehtäviä ja paineensietokykyä.

Eduksi luetaan hotelli-, ravintola-,catering-alalta kerätty osaaminen ja hygieniapassi.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymina. Hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä ja äidinkieli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Monika Seppälä, p. 040 126 4947, monika.seppala@omnia.fi

Lisätietoja

Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kuusiniemi 10, 02710 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat