Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana määräaikainen työpajaohjaajan sijaisuus ajalle 1.3.-31.8.2020. Työpajaohjaajan työpiste sijaitsee työpaja Ecotekolassa Tehdaskujalla. Työpajatoiminta on tarkoitettu pääasiassa pitkäaikaistyöttömille.
Työpajaohjaajan työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömien sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen, koulutukseen ja työelämään ohjaus. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta, pajan työtehtävien (puurakentaminen) sisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia. Työtä tehdään yhteistyössä muiden työpajaohjaajien, erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. oppilaitokset, TE-toimisto, sosiaalitoimi, etsivä nuorisotyö).
Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Puutyöpajalla tehdään erilaisia puurakentamisen-, pintakäsittelyn ja kierrätyshuonekalujen entisöinnin tehtäviä. Olisi eduksi, jos hakijalla olisi jotain aikaisempaa työkokemusta näiltä aloilta.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa. Työaika: 38 h 45 min/viikko.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 26.2.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Sosiaalitoimistoon, os. PL 5, 31401 SOMERO

Tutustu työnantajaan

Vastaava työpajaohjaaja Riina Lehtinen
puh. 044 7791429
riina.lehtinen@somero.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Marjaana Sorokin puh. 0447791220
marjaana.sorokin@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yrittelijäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton kunta