Skip to main content
test
työpajavalmentaja - Keuruun kaupunki

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Keuruun kaupungille valtionavustusta nuorten työpajatoiminnan tukemiseen. Keuruun kaupungin työllisyyspalvelut hakee nuorten Paja 2.1 - hankkeeseen työpajavalmentajaa. Tehtävänäsi on asiakastyö, jossa nuoria ohjataan kohti työtä tai koulutusta yhteistyössä työllisyyspalvelujen palveluohjaajien, työpajaohjaajan, työllisyydenhoidon kuntakokeilun ja yhteistyökumppaneiden kanssa yksilölliseen palvelusuunnitelmaan pohjautuen.
Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulu tai vastaavaa tutkintoa.

Toivomme sinulta yhteiskunnallisten palvelujen tuntemusta erityisesti työ ja koulutusmahdollisuuksien monipuolista ymmärrystä sekä ohjaustaitoja. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua tehdä monialaista verkostotyötä. Tehtävä edellyttää asiakkaan voimavarojen ja sosiaalisen tilanteen arviointikykyä sekä motivointitaitoja. Arvostamme arkijärkeä sekä käytännönläheistä työotetta.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Erja Ikkala, työllisyyspäällikkö, p. 040 5440 139, etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Työllisyyspalvelut

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat