Työterveyshoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Tule mukaan U-soten ystävälliseen ja rohkeaan joukkoon! Haemme nyt Uudenkaupungin kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen työterveyshuoltoon työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työterveyshoitaja on työterveyshuollon ammattihenkilö, joka vastaa omien yritysasiakkaiden lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen tuottamisesta ja koordinoinnista sekä osallistuu myös sairaanhoitoon. Työterveyshoitaja toimii osana työterveyshuollon moniammatillista tiimiä yhdessä muiden työterveyden ammattilaisten kanssa. Tehtävän päätyöpiste on Uudessakaupungissa, mutta osa tehtävästä sijoittuu Vehmaan toimipisteeseen. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Arvostamme työkokemusta työterveyshuollosta ja työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus katsotaan eduksi. Tehtävän täytössä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on 23 000 asukasta.

Hae pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avoterveydenhuollon ylihoitaja Jaana Rantala, puh. 044 088 2725 tai työterveyshoitaja Miia Saarela, puh. 044 702 2254
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Välskärintie 2A, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat