TT Botnia Oy hakee Alajärven toimipisteeseen osaavaa ja innostunutta TYÖTERVEYSHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2021 - 4.9.2022.

Toimit osallisena moniammatillista työterveystiimiä ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen sekä työterveyspainotteinen sairaanhoito. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit. Työaika ma-pe klo 8-16 välillä.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi.
Tehtävässä auttaa menestymään kyky ratkaisukeskeiseen ja asiakaslähtöiseen ajatteluun. Lisäksi arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.
Tarjoamme monipuolisen työn asiakasyritysten työterveyshoitajana, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää omaamistasi sekä osaavan, motivoituneen ja kehityshaluisen työyhteisön.
Koeaika on 5 kuukautta.

Hakemuksia seulotaan koko hakuajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset 30.9.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@ttbotnia.fi

Lisätietoja

http://www.ttbotnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa: Työterveyshoitaja Anu Männistö, anu.mannisto@ttbotnia.fi tai p. 040 1886 908

Lisätietoja

TT Botnia Oy

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava verkostoitunut tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.


Osoite: Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Sinulle suositellut työpaikat