Skip to main content
test
Työterveyshoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Ylivieska, Nivala, Sievi, Alavieska) työterveyshuollossa on haettavana 31.5.2022 klo 16 mennessä

TYÖTERVEYSHOITAJAN SIJAISUUS AJALLE 2.7.2022-12.5.2023

Työterveyshoitajan sijaisuuden alkusijoituspaikkana on työterveyshuollon Nivalan toimipiste.
Sijaisuuteen hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme hakijalta joustavuutta, vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista työtehtäväänsä. Työtehtäviin kuuluu työterveyshuollon lakisääteiset tehtävät sekä koulutukseen/ammattipätevyyteen oikeuttavat sairaanhoidolliset tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2 mom.) mukainen laillistus. Hakijalla katsomme eduksi työterveyshuoltoon pätevöitymisen ja kokemuksen työterveyshuoltotyöstä. Avoinna oleva sijaisuus täytetään 2.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy SOTE- sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on 3 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa. Tehtävään valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja antavat: työterveyshuollon osastonhoitaja Merja Juola, p. 044 419 6633, merja.juola@kalliopp.fi ja vastaava hoitaja Anne Honkala, p. 044 419 5367, anne.honkala@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Juola p. 044 419 6633, Anne Honkala, p. 044 419 5367 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Työterveyshuolto

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat