Skip to main content
test
Työterveyshoitaja: etätyöhön Siun työterveys Oy; määräaikainen (id6404) - Siun sote

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme 70 ammattilaisen voimin.

Nyt etsimme joukkoomme

TYÖTERVEYSHOITAJAA ETÄTYÖHÖN määräaikaiseen tehtävään vuoden 2022 loppuun.

Työ on 100 % etätyötä, jota voit tehdä mistä päin Suomea tahansa. Halutessasi voit tehdä työvuoroja myös lähityönä jossakin Siun Työterveys Oy:n toimipisteessä Pohjois-Karjalassa.

Olet kokenut ja pätevöitynyt työterveyshoitaja ja sinulle on jo kertynyt runsaasti kokemusta työterveyshuollon parissa. Tämän lisäksi toivomme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä mielenkiintoa kehittää kanssamme työterveyshuollon etäpalveluja.

Tehtäviäsi ovat mm:

  • Sisäisenä sijaisena (sissi) toimiminen
  • Työterveyshoitajan etävastaanottojen pitäminen
  • Työnantaja-asiakkaiden toimintasuunnitelmien päivittämistä, neuvontaa ja ohjausta
Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla. Tehtävässä edellytetään aloitteellisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Vuorovaikutus on sisällöltään esimerkiksi tiedottamista, opastamista, neuvomista ja tiedon hankintaa toisilta.

Työssäsi joudut käsittelemään ongelmatilanteita, joiden ratkaisussa hyvät tiimityötaidot ovat keskeisessä roolissa. Etätyöterveyshoitajana toimit sähköisten

Saat meiltä erinomaisen perehdytyksen, asianmukaiset työvälineet ja tiimin tuen. Työ on päivätyötä arkisin liukuvalla työajalla.

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 31.7.2022 mennessä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Tuovi Maasio 013- 245 6019

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Siun työterveys Oy

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kehitysjohtaja Tuovi Maasio 013- 245 6019

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat