Skip to main content
test

Haemme työterveyshoitajaa tai työterveyshuollosta kiinnostunutta terveydenhoitajaa Lappicaan Muonion ja Enontekiön alueelle.

Lappica on Rovaniemen ainoa paikallinen julkisten ja yksityisten toimijoiden luotettava kumppani työterveyden järjestämisessä. Olemme kehittyvä ja asiakaslähtöinen palvelutarjoaja ja huolehdimme työn toimivuudesta ja työpaikkojen hyvinvoinnista aina välittävästi.

Työterveyshoitaja toimii ammattihenkilönä Muoniossa ja Enontekiöllä ottaen vastuun alueen työterveyshuollon toiminnasta. Työn tavoitteena on tukea työpaikkojen ja yksilöiden työ- ja toimintakykyä, työyhteisöjen toimivuutta sekä ennaltaehkäistä ja vähentää työn kuormitusta yhteistyössä työpaikan ja työntekijöiden kanssa.

Edellytämme laillistetun terveydenhoitajan pätevyyttä. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen työterveyshuollosta.
Toivomme, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Lisäksi pystyt työskentelemään itseohjautuvalla työotteella.

Lappica Oy tarjoaa sinulle mukavat työkaverit Lappican eri toimipisteissä ja monipuoliset tehtävät, kinnostavat asiakkuudet sekä hyvät työsuhde-edut.

Työ on päivätyötä ja viikottaisinen työaika on 38 h 15 min. Käytössämme on Avaintes-työehtosopimus.

Toivomme, että kiinnostuit tehtävästä ja lähetät hakemukseksi ja CV:si Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.lappica.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Sari Ihalainen p. 020 6190907, sari.ihalainen@lappica.fi ja palveluesihenkilö Minna Salla minna.salla@lappica.fi, 1.11.2023 alkaen Leena Berg-Poikela leena.berg-poikela@lappica.fi

Lisätietoja

Lappica Oy
Osoite: Pirkantie 11, 99300 Muonio
Lappica Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat