Työterveyshoitaja, sijaisuus - Paraisten kaupunki

Työterveyshoitaja, sijaisuus - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi TYÖTERVEYSHOITAJAN sijaisuuden ajaksi 23.9.2019-31.12.2019 (jatko mahdollinen) tai sopimuksen mukaan.

Paraisten terveydenhuoltoyksikön työterveyshuolto tarjoaa työterveyshuoltopalveluja yli 250 paraislaiselle yritykselle. Annamme lakisääteistä ja kattavaa työterveyshuoltoa paitsi Paraisten kaupungin omille työntekijöille, myös paikallisille yrityksille, yrittäjille ja maatalousyrityksille.
Työterveyshuollon työ on ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa työtä. Työterveys- ja työympäristökysymysten parissa, kuten työpaikkaselvitykset, lakisääteiset ja suunnatut terveystarkastukset, rokotukset ym. Työterveyshoitajana työskentelet eri kunnanosien terveysasemilla ja tapaat asiakkaita ja työntekijöitä heidän omassa työympäristössään. Yksikössä työskennellään moniammatillisessa tiimissä, jossa keskitytään ehkäisevään toimintaan yksilö-, ryhmä- ja organisaatiotasolla.

Arvostamme positiivista suhtautumista vastaanoton pitämiseen eri kunnanosissa sekä suurta kiinnostusta ehkäisevän työterveyshuollon parissa työskentelyyn. Arvostamme myös joustavuutta sekä muutos- ja kehittymisvalmiutta.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on työterveyshoitajan kelpoisuus tai kokemus työterveyshuollosta. Työssä tarvitaan ajokorttia.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Peruspalkka on 2 539,21 euroa.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Tutustu työnantajaan

vt. hoitotyön päällikkö Janette Sundqvist puh. 040 488 5503
Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 247683
Hakemus tarvittavine todistuksineen voidaan toimittaa myös osoitteeseen Paraisten terveyskeskus / Pia Nedermo, Vapparintie 15 a, 21600 Parainen, tai sähköpostitse terveyskeskus@parainen.fi viimeistään 23.9.2019 klo 12.00.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveydenhuolto
Osoite: Vapparintie 15a, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.