Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Nykyisen keskussairaalamme toiminta alkaa uudessa Sairaala Novassa alkuvuodesta 2021. Työlääketieteen yksikkömme siirtyy täysin uusiin ja moderneihin tiloihin, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö.

Haemme Keski-Suomen keskussairaalaan työlääketieteen poliklinikalle

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Työlääketieteen poliklinikka toimii tällä hetkellä nykyisen keskussairaalan tiloissa. Tutkimme ammattitautiepäilyjä ja vastaamme niihin liittyviin konsultaatioihin. Potilaat ohjautuvat tutkimukseen lääkärin lähetteellä ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksen perusteella. Tutkimukset tehdään yhteistyössä Työterveyslaitoksen Tampereen aluetoimipisteen kanssa.

Yhtäaikaisen työlääketieteen poliklinikkajakson aikana työskennellään kuntoutustutkimuspoliklinikalla tehden moniammatillisessa tiimissä vaativia työkyky- ja kuntoutustutkimuksia.

Työlääketieteen poliklinikalla voi suorittaa työterveyshuollon erikoislääkäri-koulutuksen Työterveyslaitosjakson (6 kk) ja samalla kuntoutus- ja työkyvynarviointijakson (6 kk) yhtäjaksoisesti vuoden aikana. Seuraava vuoden mittainen koulutusjakso alkaa 28.12.2020.

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille hyvän seniorituen erikoisalan koulutusvirassa sekä Työterveyslaitoksen koulutuksen ja osallistumisen valtakunnallisiin ammattitauteja koskeviin raateihin ja meetingeihin. Koulutusvirkaan ei liity päivystysvelvollisuutta.

Erikoistuvan lääkärin määräaikaisen koulutusviran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 9.11.2020 mennessä Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse visa.kervinen@ksshp.fi -osoitteeseen. Hakemuksesta tulee ilmetä suoritetut erikoistumispalvelut.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Työterveyshuollon erikoislääkäri
Kouluttajalääkäri
Visa Kervinen
visa.kervinen@ksshp.fi

Työlääketieteen poliklinikka
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka