Työterveyslääkäri - Porvoon kaupunki

Kuninkaantien työterveys hakee työterveyslääkäriä vakituiseen virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoisesti työterveyslääkäri voi toimia myös ammatinharjoittajana.

Kuninkaantien työterveys on Porvoon kaupungin kunnallinen liikelaitos, jonka toiminnan kuningasajatuksena on pitkäaikainen kumppanuus yritysten ja yrittäjien kanssa työuran eri vaiheissa.

Työterveyslääkärin työtehtäviin kuuluu yleislääkäritasoinen, työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito.

Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Sipoossa. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä osana mukavaa tiimiämme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen. Lisäksi meillä on myös koulutuspaikkaoikeudet, jos vasta erikoistut tai suunnittelet erikoistumista työterveyshuoltoon.

Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut Suomessa laillistettu lääkäri. Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen sekä toiveen työtuntimäärästä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuninkaantien-tyoterveys

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: toimitusjohtaja Heidi Räihä-Jaakola puh. 040 190 3758 heidi.raiha@porvoo.fi tai ylilääkäri Markus Pylkkänen, puh. 040 489 9515, markus.pylkkanen@porvoo.fi

Kuninkaantien työterveys
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka