Skip to main content
test

TT BOTNIA OY HAKEE TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ


Sinä työterveyshuollon toiminnasta kiinnostunut lääkäri - TT Botnia haluaa Sinut mukaan huolehtimaan työelämän hyvinvoinnista.

Käytössämme on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit kuten esim. etävastaanotto ja sähköiset terveyskyselyt.

TT Botnia Oy hakee joukkonsa työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyslääkäriä tai työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä tai työterveyshuollosta kiinnostunutta yleislääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Pohjanmaan ja/tai Pohjanmaan alueille erityisesti Kauhajoen, Alajärven/Vimpelin, Ilmajoen/Kurikan toimipisteisiimme.

Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä. Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena hakijan tulee olla laillistettu lääkäri ja perehtyneisyys työterveyshuoltoon luetaan eduksi.


Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon ja voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa sekä myös osa-aikaisena. Työ on päivätyötä ilman päivystysvastuuta.
Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset. Kysy rohkeasti lisää.

Hakuaika: hakemuksia käsitellään koko hakuajan.

Hakemukset: rekry@ttbotnia.fi tai timo.ylilauri@ttbotnia.fi

Lisätietoja

http://www.ttbotnia.fi
http://www.ttbotnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa TT Botnia Oy toimitusjohtaja timo.ylilauri@ttbotnia.fi.

Lisätietoja

TT Botnia Oy

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava verkostoitunut tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.


Osoite: Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki

Sinulle suositellut työpaikat