Työterveyslääkäri/erikoistuva työterveyslääkäri - Vaasan kaupunki

Työterveyslääkäri/erikoistuva työterveyslääkäri - Vaasan kaupunki

Vaasan Aluetyöterveys hakee työterveyslääkäriä/erikoistuvaa työterveyslääkäriä.

Tule lähes 50 työterveyshuollon ammattilaisen työkaveriksi Vaasan keskustan toimipaikkaamme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, selkeän oman vastuualueen sekä mentorin tuen. Toimimme myös työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien koulutuspaikkana ja meillä on mahdollista suorittaa erikoistumiseen kuuluva 24 kk työterveyshuoltojakso koulutusvirassa.

Työskentelemme virka-ajan puitteissa ja työnkuvaan ei liity päivystystä. Tehtävässä on mahdollista toteuttaa erilaisia työaikavaihtoehtoja ja myös osa-aikaisesta työstä voidaan sopia. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: toimitusjohtaja Teemu Paavola puh. 040 702 8244.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla: teemu.paavola(at)vaasa.fi.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi
http://www.vaasanaluetyoterveys.fi

Toimitusjohtaja Teemu Paavola puh. 040 702 8244.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla: teemu.paavola(at)vaasa.fi.

Vaasan aluetyöterveys
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.
Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan