Skip to main content
test
Työterveyslääkäri: Siun työterveys, Joensuu (id6403) - Siun sote

Siun työterveys on Pohjois-Karjalassa toimiva maakunnallinen ja toimialueensa suurin työterveyspalvelujen tuottaja ja kehittäjä. Asiakkaita meillä on noin 23000 ja henkilöstömme muodostuu noin 60 henkilön moniammatillisesta joukosta. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme.

Työterveyshuollossamme vastaamme asiakasorganisaatioidemme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta. Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää.

Haemme Pohjois-Karjalaan TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Ensisijaisesti haemme työterveyshuollon lääkäriä tai alalle erikoistuvaa lääkäriä. Tehtävässä pääset tekemään asiakastyötä monipuolisesti erikokoisten työpaikkojen ja työaltisteiden kanssa.

Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Meillä on joustavat työajat, joten myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Meillä voit tehdä työtä myös etänä.

Tehtävä on vakituinen ja ensisijainen ja voit valita, missä toimipisteissämme (Joensuu, Kitee, Outokumpu, Ilomantsi) työskentelet lähivastaanotoilla ja miten teet etävastaanottoja.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi
  • Etätyömahdollisuuden
  • Erinomaisen perehdytyksen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Toimivan kollegiaalisen tuen
Tiedusteluihin vastaa johtava työterveyslääkäri Matti Peura ja p. 016 245 6011 matti.peura@siuntyoterveys.fi (27.6.2022 alkaen) tai toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010 anne.kosonen@siuntyoterveys.fi. (8.7.2022 saakka)

Jätä hakemus rekrytointi@siuntyoterveys.fi 31.7.2022 mennessä

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Joensuussa 21.6.2022

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat