Työterveyspsykologi - Porvoon kaupunki

Kuninkaantien työterveys hakee kahta työterveyspsykologia, yhtä vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja yhtä sijaisuuteen ajalle 1.6.2021-21.2.2022 tai sopimuksen mukaan

Kuninkaantien työterveys on Porvoon kaupungin kunnallinen liikelaitos, jonka toiminnan kuningasajatuksena on pitkäaikainen kumppanuus yritysten ja yrittäjien kanssa työuran eri vaiheissa. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Sipoossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä osana mukavaa tiimiämme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Kelpoisuusvaatimus on laillistettu psykologi, työterveyspsykologin kelpoisuus katsotaan eduksi. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3839,87 euroa/kk. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 17.5.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuninkaantien-tyoterveys

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ylilääkäri Markus Pylkkänen, puh. 040 489 9515, markus.pylkkanen@porvoo.fi , tai toimitusjohtaja Heidi Räihä-Jaakola, puh. 0401903758, heidi.raiha-jaakola@porvoo.fi

Lisätietoja

Kuninkaantien työterveys

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Tekniikankaari 1 A, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat