Skip to main content
test

TT BOTNIA HAKEE OSAAVAA JA INNOSTUNUTTA TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA KAUHAJOELLE TAI KURIKKAAN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Työhösi kuuluvat työterveyspsykologin haastavat ja innostavat tehtävät. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset kehittämään työterveyden toimintamalleja yhdessä kollegojesi kanssa. Työskentelet asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa. Tehtävissäsi pääset edistämään työyhteisöjen toimintaa ja olet mukana kehittämässä asiakasorganisaatioiden johdon osaamista. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.

Odotamme sinulta laillistetun psykologin tutkintoa. Arvostamme jo hankittua työterveyshuollon pätevyyttä mutta myös motivaatiota tulevaisuudessa erikoistua työterveyshuoltoon. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta työhyvinvoinnin ja organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta sekä asiakasyritysten, HR:n ja esimiesten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Työskentelet mielelläsi sekä yksilöiden että yhteisöjen parissa. Huomioimme valinnassa myös muun soveltuvan työkokemuksen.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen ja valmiutta opetella uutta.

Haluamme, että viihdyt meillä töissä. Meillä pystyt aidosti vaikuttamaan työtehtäviisi ja työaikaasi. Monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävänkuvassasi saat näköalapaikan työelämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Toimintamme laajenee koko ajan ja sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

Lisätietoja

http://www.ttbotnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen;
rekry@ttbotnia.fi tai kuntarekryn kautta viimeistään 18.6.2023
Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä;
Vastaava työterveyspsykologi Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi, p. 040 579 6010

Lisätietoja

TT Botnia Oy, Suupohjan alueyksikkö, Kauhajoen toimipiste

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava verkostoitunut tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.


Osoite: Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki

Sinulle suositellut työpaikat