Työterveyspsykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille

Terveyspalveluissa on haettavana 28.2.2020 klo 14 mennessä

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIN virka

Työterveyspsykologi toimii osana moniammatillista työryhmää, jonka tavoitteena on edistää asiakasyritysten työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia sekä ylläpitää työkykyä. Psykologin tehtäviin kuuluu yksilöasiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä psyykkisen työkyvyn tukeminen ja arviointi. Työyhteisötasolla psykologi mm. osallistuu työpaikkaselvitysten tekemiseen, antaa toimenpide-ehdotuksia psyykkisen työhyvinvoinnin tukemiseksi sekä antaa ohjausta työpaikkojen ongelma- ja kriisitilanteissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on psykologin pätevyys sekä työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää vahvan ammattitaidon lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehittävää työotetta. Kokemus työyhteisöjen kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Virkaan valitulta vaaditaan T-todistus työhön soveltuvuudesta. Palkkaus TVA:n mukainen ja muut työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Lähetä hakemus 28.2.2020 klo 14 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antavat:
- työterveyshuollon ylilääkäri Osmo Konu p. 08 419 5360
- osastonhoitaja Merja Juola p. 044 419 6633 tai
- psykologi Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ylivieska 5.2.2020
työterveyshuollon ylilääkäri

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- työterveyshuollon ylilääkäri Osmo Konu p. 08 419 5360
- osastonhoitaja Merja Juola p. 044 419 6633 tai
- psykologi Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Työterveyshuolto
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!