Työtoiminnan ohjaaja - Oulaisten kaupunki

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja työpajalle
Etsimme joukkoomme työpajalle innostunutta myönteisen asenteen omaavaa työtoiminnan ohjaajaa, jolle kuuluvat myös työpajan esimies tehtävät. Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja tavoitteellisen tehtävän hyvässä työyhteisössä.

Oulaisten kaupungin perusturvan työpaja on tarkoitettu ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömille. Pajalla on nuoria ja aikuisia, joista pääosa toimivat työpajalla kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella. Kuntouttava työtoiminnan tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä. Työpajan yhteyteen tullaan lähiaikoina kokoamaan aiempaa monipuolisemmin Oulaisten kaupungin ja eri toimijoiden työllisyyspalveluja.

Tehtävä edellyttää:
- kokemusta erilaisten ihmisten parissa työskentelystä
- johtamistaitoja
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- monipuolisia kädentaitoja
- hallinnollista osaamista; talouden seurantaa, raportointia ja laskujen tiliöintiä
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- B-ajokorttia

Eduksi katsotaan kokemus työvalmennuksesta, päihde- ja mielenterveystyöstä, esimiestyöstä, ryhmä- ja yksilövalmennuksesta ja sosiaalipalveluista.
Kelpoisuus vaatimuksena on ammatillinen koulutus ja työkokemuksen kautta hankittu ammattitaito ja osaaminen.

Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.

Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot ja yhteydenotot: perusturvajohtaja Päivi Rautio paivi.rautio@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.