Työvalmentaja (218011) - Heinolan kaupunki

Työvalmentaja (218011) - Heinolan kaupunki

Työvalmentaja vastaa työpajan ulkotyöryhmien toiminnasta, joihin kuuluvat polttopuuntuotanto- sekä kiinteistöhuoltoryhmä. Tehtävään kuuluu mm. osastojen toiminnan organisointi, yhteydenpito yritysasiakkaisiin sekä työpajalle tulevien asiakkaiden työvalmennus. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakkaiden jatkopolutus yrityksiin ja siihen liittyvä yritysyhteistyö. Eduksi katsotaan kokemus työpajatyöskentelystä sekä ammatillinen tehtävään soveltuva koulutus.

Hakijan kelpoisuusehtona ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava koulutus.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja Heinolan kaupungin työnvaativuuden sekä henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen.

Työaika 38,75 h/viikko.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on 3 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

10.7.2019 asti Vastaava ohjaaja Paula Tuominen
044-797 7013, paula.tuominen@heinola.fi
11.7.-31.7.2019 Työllisyyskoordinaattori Tero Auvinen 044 769 4250 tero.auvinen@heinola.fi

Työllisyyspalvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan