Työvalmentaja - Orimattilan kaupunki

Työvalmentaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin nuorisopalvelut etsii nuorten kokkipajalle työvalmentajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Nuorten työpajatoiminnassa käynnistetään syksystä 2019 alkaen uusi ammatillinen työpaja, joka kantaa työnimeä kokkipaja. Tällä pajalla tehdään pienimuotoisia catering -alan töitä, mm. lounaan valmistusta työpajoille sekä organisaation sisäisiä tilaustuotteita tilaisuuksiin.

Työvalmentajan tehtävänä on ohjata nuorten työtä ja oppimista työpajalla, tukea työvalmiuksien kehittymistä, sekä suunnitella ja organisoida tehtävät työt. Kokkipajalla pystytään myös tunnistamaan pajalla tehtyä osaamista eli tehdään osaamistodistuksia. Koska työ on alueella uutta, tulee se hakemaan muotoaan työntekijän osaamisen sekä alueen tarpeiden mukaan.

Työvalmentajan toimii tiiviissä yhteistyössä työpajavastaavan, yksilövalmentajan sekä muiden työpajojen valmentajien kanssa. Lisäksi työvalmentaja osallistuu koko pajatoiminnan kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on ravintola-alan vähintään 2. asteen koulutus (esim. ravintola- ja cateringalan perustutkinto). Edellytämme työkokemusta ravintola-alalta ja etenkin ruuanvalmistustehtävistä sekä työelämässä osoitettua taitoa toimia erilaisten nuorten kanssa (nuorten yksilö- ja ryhmävalmennustehtävät). Lisäksi edellytämme työvalmentajalta hyviä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja toiminnallista työotetta. Eduksi katsotaan monipuolinen työkokemus ravintola- ja catering -alalta sekä perehtyneisyys terveyttä ja hyvinvointia tukevan ruokavalion suunnitteluun.

Tehtävä edellyttää vähintään B-ajokorttia sekä eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä moniammatillisen ja kehittyvän työyhteisön. Orimattilan kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Haastattelut järjestetään viikolla 22. Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus kuntarekry.fi kautta 22.5.2019 klo 15.00. mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

työpajavastaava Jaana Lindholm
p. 040 508 0210
jaana.lindholm@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, nuorisopalvelut
Osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Orimattila on n.16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan