Työvalmentaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Työvalmentaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Haemme työvalmentajaa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen työpaja Junkille.

Tehtäviin kuuluvat työpajan metallitöiden ohjaaminen sekä uusien töiden etsiminen ja suunnittelu. Edellytyksenä on metallialan ammattitutkinto ja ammattitaito, ohjauksellinen työote sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme työpajatoiminnan tuntemusta ja sitoutumista sen kehittämiseen, halua työskennellä haastavienkin asiakkaiden kanssa sekä 1 - 5 vuoden työkokemusta.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.
Tehtävässä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Vastaava ohjaaja Juha Isosomppi puh. 040 139 9121 ja kuntayhtymän johtaja Antti Perkkalainen puh. 040 128 9900, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut
Osoite: Hallikuja 3, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan yhteensä noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.
Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan