Skip to main content
test
Työvalmentaja - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin Työllisyyspalvelut hakee työvalmentajaa Työvalmennuskeskus Valproon. Työsuhde alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työvalmennuskeskus Valprossa tarjotaan palveluja työttömille työnhakijoille. Pääasiassa asiakaskuntaamme ovat kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat, mutta työpajoillamme on mahdollista olla myös esimerkiksi palkkatuetussa työssä tai työkokeilussa.

Työvalmentajana vastaat asiakkaiden tavoitteellisesta yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Tarkoituksena on mahdollistaa asiakasta tiedostamaan omat voimavaransa, mahdollisuutensa sekä vastuunsa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Työyhteisössä sinulla on tukenasi työvalmentajakollegat, työpajojen ohjauksesta vastaavat työnohjaajat sekä lähiesihenkilö. Lisäksi tiivistä yhteistyötä tehdään OMA-valmentajien kanssa, jotka vastaavat asiakkaiden työllistymisprosesseista.

Edellytämme sosiaalialan korkeakoulututkintoa (AMK). Eduksi katsotaan kokemus kuntien vastuulle kuuluvan kuntouttavan työtoiminnan asiakastyöstä ja sen lakisääteisyydestä. Arvostamme työllisyyspalveluiden ja kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta, itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja niin asiakastyössä kuin työyhteisössäkin.

Tarjoamme sinulle työn, jota voit tehdä omalla persoonallasi, omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Rentoon työyhteisöömme on uudenkin työntekijän helppo tulla. Työyhteisölle järjestetään kuukausittain myös työnohjausta.

Työsuhteen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku
Hakemus täytetään Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelmassa
www.kuntarekry.fi. Hakemukseen voi liittää ansioluettelon.

Hakuaika päättyy perjantaina 8.7.2022 klo 15.00

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi
https://www.ylojarvi.fi/valpro-tyovalmennus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja työvalmentajan tehtävästä antaa työvalmennuspäällikkö Anne Uurasjärvi, puh. 040 806 2275

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Hallinto- ja talousosasto, Työllisyys- ja turvallisuuspalvelut

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Työvalmennuskeskus Valpro, Toimintatie 4, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat