test

Haemme kahta työvalmentaja/työnohjaajaa perusturvakuntayhtymä Karviaisen sosiaalipalveluiden Työhön kuntoutuksen Werstas työpajalle.
Työnohjaajan ensisijainen tehtävä on lievästi kehitysvammaisten henkilöiden palkkatyöhön tähtäävän Kihweli-ryhmätoiminnan asiakkaiden ohjaus, arviointi, toiminnan suunnittelu, organisointi ja työvalmennus Karviaisen eri yksiköissä sekä alueen yrityksissä.
Työ on tiimityötä, joka vaati itsenäistä aktiivista työotetta, halua kehittää prosessia ja hyviä verkostotyötaitoja.
Arvostamme kokemusta erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden ryhmä- ja yksilöohjauksesta, luovuutta, digitaitoja ja rohkeaa ongelmanratkaisukykyä muuttuvissa tilanteissa.
Lisäksi tarvitset ammatillisen perustutkinnon sote-alalta ja/tai työvalmentajan erityisammattitutkinnon.
Tarjoamme monimuotoisen työyhteisön ja mielenkiintoisen liikkuvan työn, joka muotoutuu yhteisöllisesti ja ketterästi asiakkaiden palvelutarvetta vastaavaksi.
Ajokortti on työssä välttämätön. Palkka 2356,78€/kk sekä mahdolliset kokemuslisät. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE tes:n mukaan.
Jätä hakemuksesi 28.01.2022 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, hakuavain 406517.

Lisätietoja

https://karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leena Hyyryläinen, esihenkilö, leena.hyyrylainen@karviainen.fi puh 044-7674948

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Sosiaalipalvelukeskus

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Vakaimentie 2, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat