Skip to main content
test
Työvalmentaja - Siikajoen kunta

Siikajoen kunnan sivistystoimessa on haettavana TYÖVALMENTAJAN vakituinen toimi 1.8.2022 alkaen.

Työvalmentaja vastaa oman ohjattavan ryhmänsä työtehtävien suunnittelusta ja toteutuksesta nuorten työpajalla sekä pajan asiakkaiden yksilövalmennuksesta. Työvalmentajana olet työelämäasiantuntija ja tuet asiakkaan työ- ja toimintakykyä työvalmennussuunnitelman mukaisesti. Siikajoen kunnan nuorten työpaja toimii tällä hetkellä kolmena päivänä viikossa ja jatkossa 3-4 päivää viikossa. Nuorten työpajan asiakkaat ovat työtoiminnassa mukana joko kuntouttavan työtoiminnan päätöksellä tai sosiaalihuoltolain mukaisella päätöksellä.

Työvalmentajana toivomme sinun nauttivan siitä, että saat kohdata ja motivoida työssäsi nuoria oman polun löytämisessä joko opintoihin, työelämään tai heidän tarvitsemiinsa palveluihin. Olet valmis työskentelemään sinnikkäästi päämäärän eteen, nuoria motivoiden ja yksilölliset tuen tarpeet huomioon ottaen. Yhteistyön tekeminen on sinulle luontaista ja hyödynnät työssäsi olemassa olevia verkostoja. Odotamme, että olet toiminut jo jonkin verran asiakastyössä ja tunnet työllisyydenhoidon palvelujärjestelmää. Palveluohjaus on siis olennainen osa työnkuvaasi, unohtamatta myöskään seurantaa ja raportointia.

Pidämme tärkeänä innovatiivista, tavoitteellista ja motivoivaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi ja kokemuksesi. Tehtävissä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja verkostoissa toimimiseen sekä innovatiivista, kehittämismyönteistä työotetta. Arvostamme kädentaitojen hallintaa, organisointikykyä, työyhteisötaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Kirjoita hakemus ja myy meille osaamisesi. Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto. Arvostamme työvalmentajan ammattitutkintoa. Lisäksi toivotaan osaamista ja kokemusta asiakkaiden ohjaustyöstä.

Tehtävään valitun on ennen valitsemispäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Siikajoen kunnassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Smartumin tarjoamat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hae tehtävää sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2022 klo 15:00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jonna Heikkilä, sivistystoimenjohtaja
jonna.heikkila@siikajoki.fi
p. 040 3156 250

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Pekkalantie 11, 92400 Ruukki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat