Skip to main content
test
Työvalmentaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan Työllistymispalvelut Toimarissa on avoinna työvalmentajan toistaiseksi voimassa oleva toimi 17.10.2022 alkaen. Mielenkiintoinen ja vauhdikas työ taitavalle työvalmentajalle kehittämismyönteiseen ja huumorintajuiseen työyhteisöön.

Toimipaikkana on Kirkkonummen kunnan Työllistymispalvelut Toimari. Työllistymispalvelut Toimarin tavoitteena on tukea asiakkaita aktivoitumaan uudelleen työllistymistä edistävään (ammatilliseen) koulutukseen tai työelämään.

Työvalmentajan tehtäviin kuuluvat osatyökykyisten ja kehitysvammaisten asiakkaiden työllistymisen tukeminen tavallisiin työpaikkoihin asiakkaiden yksilöllisten vahvuuksien, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti sekä osallistuminen muihin Työllistymispalveluiden prosesseihin. Työvalmentajana tuet yhdessä sosiaaliohjaajan ja työnantajien kanssa osatyökykyisiä asiakkaita työtoiminnassa ja työpaikoissa, sekä suunnittelet ja osallistut palvelun toteutumiseen.
Työvalmentaja kuuluu työllistymispalveluiden iloiseen ja osaavaan monialaiseen työryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain mukainen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lisäkoulutuksena työvalmentajan tai kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto luetaan eduksi. Tehtävien hoitamisen kannalta on eduksi osatyökykyisten, kehitysvammaisten ja pitkään työtä vailla olevien asiakkaiden ohjaamisen kokemus ja periaatteiden tuntemus.
Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi ja arvostamme muutakin kielitaitoa. Ajokortti on eduksi.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun ja kunnassa tällä hetkellä noudatettavan palkkahinnoittelun mukaisesti (2273,65€/kk). Viikkotyöaika on 38,25 h. Tehtävää täytettäessä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikan osoite on Vanha rantatie 254, 02400 Kirkkonummi, mutta työ on liikkuva.

Hakemukset toimitetaan 11.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 465190).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa työllistymispalveluiden palvelupäällikkö Thijs Verbrugghe puhelimitse (040 576 86 86) tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi).

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Työikäisten palvelut, Työllistymispalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vanha rantatie 254, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat