Työvalmentaja - Jyväskylän kaupunki

Työvalmentaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2019 alkaen

TYÖVALMENTAJAA

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden Nuorten taidetyöpaja tarjoaa valmennusta, ohjausta ja opetusta 15-29-vuotiaille erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille. Valmennusjaksojen tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä, luovia menetelmiä korostaen ja vahvistaa nuorta elämässä eteenpäin, esimerkiksi opintoihin tai työelämään.

Työvalmentajana työsi painottuu yksilö- ja ryhmävalmennukseen. Tehtävänäsi on suunnitella valmennusryhmän toimintaa sekä valmentaa ja ohjata nuorten työskentelyä toiminnallisesti ja henkilökohtaistetusti. Työssäsi keskeistä on nuoren kohtaaminen ja sosiaalinen vahvistaminen, toiminnalliset menetelmät ja työpajapedagogiikan tuntemus. Yhteistyö eri verkostojen kanssa on keskeinen osa työtäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot sekä verkosto-osaamista. Arvostamme lisäksi joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn, jossa yhteistyö työparin, tiimin ja työyhteisön kanssa tuo tukea työhösi. Työvalmentajana olet osa Nuorten taidetyöpajan aktiivista ja innovoivaa työyhteisöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/toiminta/nuorten-taidetyopaja

Palveluesimies Teija Hankilanoja-Lesonen, puh. 014 266 8802, 050 386 2255, Vastaava työvalmentaja Hanna Jylhä-Natri, puh. 014 266 8618, 050 523 9550 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: Jyväskylä

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan