Skip to main content
test
Työvalmentaja, kuljetus- ja logistiikkatoiminta - Rauman kaupunki

Työvalmentajan rekrytoinnin hakuaikaa jatketaan. Uusi hakuaika päättyy 10.12.2023 klo 23.59.

Haemme työvalmentajaa nuorten työpajalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työvalmentajana vastaat ensisijaisesti nuorten työpajan kuljetuksen- ja logistiikan toiminnasta ja siellä työskentelevien nuorten työvalmennuksesta. Työvalmentajana vastaat myös Rauman kaupungin irtaimiston kierrättämisestä ja huolehdit kuljetuskaluston kunnosta sekä turvallisuudesta.

Tehtävänäsi on nuoren valmennusjakson suunnittelu tavoitteiden mukaisesti, arjen hallinnassa auttaminen ja koulutukseen valmentaminen sekä työelämätaitojen tukeminen yhdessä yksilövalmentajan kanssa. Vastaat osaltasi yhteistyöstä toisen asteen oppilaitosten kanssa sekä osallistut työpajatoiminnan kehittämiseen, tavoitteiden seuraamiseen ja raportointiin.

Edellytämme sinulta:
- B-ajokorttia
- nuori- ja asiakaslähtöisyyttä, motivoivaa-, tavoitteellista- sekä itsenäistä työotetta
- organisointi- ja yhteistyötaitoja
- ohjauksellista, kasvatuksellista ja sosiaalista osaamista
- työpajan tuotantotoiminnan vaatimaa ammattitaitoa, kustannuslaskentaosaamista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään 2. asteen ammatillinen tutkinto sekä vähintään sosiaali- ja terveyshuollon tai humanistisen ja kasvatusalan ammatillinen tutkinto. Eduksi katsotaan alan työkokemus. Hakemukseen tulee liittää jäljennös kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelusuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaisesti.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.nuortenrauma.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopäällikkö Rea Poikonen, p. 044 430 9251, rea.poikonen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Työvalmentaja, kuljetus ja logistiikka, RAU-25-139-23". Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, nuorisopalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat