Työvalmentaja, kuntouttava työtoiminta, Mänttä-Vilppula

Hakuaika päättyy  24.7.2024 23:59

Etsimme työvalmentajaa Mänttä-Vilppulan työvalmennuskeskukseen. Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme?

Kuntouttavan työtoiminnan palvelun tavoitteena on kohentaa asiakkaiden työ- ja toimintakykyä, työllistymismahdollisuuksia ja elämänhallintaa. Sosiaalisella kuntoutuksella tuemme asiakkaiden sosiaalista toimintakykyä. Alaisuudessamme toimii työpajoja ja valmennuskeskuksia, joissa tarjoamme asiakkaille erilaisia työtoimintatehtäviä, ryhmätoimintaa ja yksilöllistä ohjausta. Meillä työskentelee noin 70 ammattilaista ympäri Pirkanmaata.

Työvalmentajana järjestät Mänttä-Vilppulan työvalmennuskeskuksella metalli- ja puutyöpajan asiakkaille työ- ja ryhmätoimintaa sekä yksilöohjausta. Suunnittelet ja järjestät asiakkaiden tavoitteita tukevia työtoimintatehtäviä ja ryhmätoimintaa, arvioit asiakkaiden työ- ja toimintakykyä sekä tuet asiakkaita heidän yksilöllisissä tavoitteissaan ja elämänhallinnan haasteissa. Kannustat ja motivoit asiakkaita, autat heitä tunnistamaan vahvuuksiaan ja löytämään reittejä työelämään, koulutukseen tai muihin palveluihin yhdessä asiakkaan monialaisen verkoston kanssa. Työskentelet ensisijaisesti Mänttä-Vilppulassa, mutta työskentelyalueesi saattaa työsuhteen aikana laajentua.

Meillä pääset osaksi työllistymistä tukevien palveluiden alueellista tiimiä ja maakunnallista työyhteisöä. Pääset mukaan rakentamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen laajuisia asiakaslähtöisiä ja vaikuttavia kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusvaatimuksena työvalmentajan tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja alaan liittyvän lisäkoulutuksen (esimerkiksi työvalmennuksen erikoisammattitutkinto). Lisäksi eduksesi on, mikäli tunnet kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalihuollon lainsäädäntöä, TE-palveluita ja -lainsäädäntöä, työmarkkinoita ja koulutusjärjestelmää sekä kuntoutuspalveluja. Toivomme, että sinulta löytyy taitoa kohdata haastavissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Sovimme aloituksesta kanssasi erikseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on yleistyöaika.

Tule osaksi monipuolista joukkoamme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Sari Soini, p. 040 806 3318, sari.soini@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan