Työvalmentaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Työvalmentaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TYÖVALMENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Lahden Työpaja Oveen. Määräaikaisuus on ajalle 2.9.2019-31.1.2020.

Työpajan tehtävä on tuottaa kuntouttavaa työtoimintaa ja toiminnallaan edistää pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden työkykyä. Työpajassa on useita osastoja, joissa tehdään käytännön töitä ja valmistetaan tuotteita ja palveluita hyvinvointiyhtymälle, yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

Työvalmentajana perustehtäviisi kuuluvat asiakkaiden ohjaus, valmennus, perehdytys sekä työkyvyn ylläpitäminen, arviointi ja työn suunnittelu. Vastaat mm. asiakastöiden vastaanottamisesta, työnjaosta ja osallistut asiakastöiden toteuttamiseen. Tehtäviisi sisältyy lisäksi työpajan toiminnan suunnittelua, organisointia ja kehittämistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen tehtäväkentän. Edellytämme yhteisöllistä ja innostavaa työotetta, ohjausosaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Katsomme eduksi kokemuksen työvalmennuksen tai -ohjauksen parissa tehdystä työstä tai työvalmentajan tutkinnon sekä monipuolisia kädentaitoja, esim. puu-, pintakäsittely- ja verhoilualalta.

Tule rohkeasti mukaan kehittämään ja vahvistamaan työpajamme toimintaa! Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme sijaisen heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Työikäisten palvelut, Sosiaalinen kuntoutus ja osallisuus, Arjen tuen ja työelämäosallisuuden palvelut, Työpajat ja toimintakeskukset, Lahden Työpaja Ovi
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-250-19
  • Sopimuksen mukaan
  • Soveltuva KVTES
  • 9.8.2019 - 1.9.2019 23:59
  • Sosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Työnjohtaja Jouni Kyllinen
puh. 050 559 7949

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Työikäisten palvelut, Sosiaalinen kuntoutus ja osallisuus, Arjen tuen ja työelämäosallisuuden palvelut, Työpajat ja toimintakeskukset, Lahden Työpaja Ovi
Osoite: Laatikkotehtaankatu 3, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan