Työvalmentaja, Tieto- ja viestintätekniikka - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Tekniikan ja liikenteen alat -tulosyksikköön työvalmentajaa Sähkö-, ICT-, automaatio-, prosessi- ja tietojenkäsittelyalalle määräaikaiseen työsuhteeseen 24.8.2020 - 31.7.2022. Päätoimipaikka palvelussuhteen alkaessa on Haminan kampus. Työtehtäviä voi olla myös oppilaitoksen muilla kampuksilla Kotkassa ja Haminassa sekä eri työkohteissa.

Työvalmentajan tehtäviin kuuluu toimia opettajien apuna opiskelijoiden opetuksessa ja ohjauksessa. Työtehtäviin kuuluu harjoitustöiden ohjaus, valvominen ja oppimisen tukeminen oppilaitoksessa sekä työpaikoilla tapahtuvassa oppimisessa. Työvalmentaja ylläpitää ja kehittää oppimisympäristöjen työturvallisuutta ja opiskelijoiden turvallisia työskentelytapoja.

Valittavalta edellytetään tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa sekä vahvaa alan käytännön kokemusta. Valittavan työnkuvaan kuuluu vastuu oppilaitoksen datakeskuksen toiminnasta yhdessä opetushenkilöstön kanssa. Hakijan tulee osata ohjelmoinnin sekä tietoliikennetekniikan perusteet. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta opetustyöstä ja taitoa ja kykyä toimia nuorten parissa. Lisäksi katsomme eduksi hyvät työelämäverkostot sekä tiimityötaidot. Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Vaadittavan ammattitaidon ja sopivuuden arvioimiseksi on varauduttava työkokeeseen, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitoja osana valinnan kriteerejä.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee esittää viimeistään palvelukseen tullessaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. (KVTES I luku 9 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi@ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Tehtävä on ollut aiemmin haussa 22.6 - 19.7.2020. Työnantajan päättämä uusi hakuaika on 22.7 - 9.8.2020. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Tiimipäällikkö Virve Eronen, puh. 044 763 3059, virve.eronen @ ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.