Työvalmentaja, Viestintäpaja - Oulun kaupunki

Nuorisopalvelujen työpajatoiminnassa on haettavana TYÖVALMENTAJAN määräaikainen tehtävä. Tehtävä sijoittuu Viestintäpajaan. Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.6.2021 saakka.

Nuorten työpajat tarjoavat monipuolisia työpaikkoja 17-24 -vuotiaille, työttömille oululaisille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on tukea nuorta toteuttamaan yksilölliset suunnitelmansa, edistää nuorten työllisyyttä ja helpottaa opiskelemaan hakeutumista. Viestintäpajalla tutustutaan laajasti viestinnän ja graafisen suunnittelun tehtäviin, kuten mainosten, esitteiden, julisteiden ja lyhytelokuvien tekoon. Pajalla työskennellään myös ääni-, valo ja projisointitekniikan parissa.

Työvalmentajan tehtävänä on ohjata nuorten työtä ja oppimista pajalla, tukea työelämävalmiuksien kehittymistä sekä suunnitella ja organisoida pajalla tehtävät työt. Työvalmentaja toimii pajalla myös työnjohtajana ja vastaa nuorten työajanseurannasta, työn arvioinnista ja palautteen antamisesta. Työvalmentaja toimii yksilövalmentajan työparina. Lisäksi työvalmentaja osallistuu koko pajatoiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva koulutus. Lisäksi työvalmentajalta edellytetään audiovisuaalisen median osaamista ja ajanmukaisten alalla käytettävien ohjelmistojen ja työvälineiden hallintaa sekä nuorten yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja, taitoa erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa työskentelyyn ja näkemystä nuoruudesta elämänvaiheena.

Tehtävässä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6532/2020. Hakemukset on toimitettava 5.6.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/nuoret/tyopajat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa työpajaesimies Tuula Väisänen, p. 044 499 3240, tai sähköpostitse tuula.a.vaisanen@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Nuorisopalvelut/Sosiaalisen vahvistamisen yksikkö, Työpajatoiminta
Osoite: Tykistökatu 13, 90130 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.