test
Työvalmentajan toimi - Ranuan kunta

Ranuan kunnan työllistämisyksikössä on haettavana työvalmentajan toimi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen, sijoituspaikkana työllistämisyksikön käsityöpaja.

Työvalmentajan tehtäviin kuuluu työllistämisyksikön kuntouttavissa palveluissa olevien asiakkaiden työkyvyn, työyhteisötaitojen ja ammatillisten työelämätaitojen kehittämisen tukeminen. Työmenetelmiä ovat muun muassa tavoitteellinen, yksilöllinen työvalmennus sekä ryhmävalmennus. Työvalmentaja osallistuu yhdessä työllistämisyksikön tiimin kanssa asiakkaiden työ- ja toimintakyvyn arviointiin sekä työllistämisyksikön palveluiden kehittämiseen. Työtoiminta on kunnan järjestämää sosiaalipalvelua, jonka tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä.

Edellytämme hakijalta työtehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä todennettua osaamista käsityöpajalla tarvittavista kädentaidoista, sekä kokemusta ryhmä- ja yksilöohjauksesta. Työvalmentajan tehtävässä tärkeässä roolissa ovat luova työote, hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot sekä kehittämismyönteinen ja positiivinen työskentelyasenne.

Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Sähköiset hakemukset 25.1.2022 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -kautta .

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksilövalmentaja Terhi Salmela, p. 040 647 5995,
Perusturvajohtaja Tea Romppainen, p. 040 514 2539
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ranua.fi

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Sairaalatie 4 C, 97700 Ranua

Sinulle suositellut työpaikat