Työvalmentajia (3) - Pirkkalan kunta

Haemme kolmea työvalmentajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 4.1.2021 - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työvalmentajien tehtävänkuviin kuuluu yritys- ja työllisyyspalveluiden asiakaskuntaan kuuluvien työttömien työnhakijoiden valmennustyötä, yksilötyötä ja ryhmänohjausta. Asiakastyön tukena ovat sähköiset ohjaus- ja arviointijärjestelmät sekä kannustava ja motivoitunut työyhteisö.

Työvalmentajien työpiste sijaitsee kunnan työllisyyspalveluiden alaisessa Valmennuskeskuksessa. Työssä tulee liikkua valmennettavien kanssa eri viranomaisverkostoissa.
Pirkkalan kunta on mukana vuoden 2021 alussa alkavassa maakunnallisessa työllisyyskokeilussa.

Edellytämme julkisen työllisyydenhoidon tuntemusta ja vankkaa asiakasohjaustyön kokemusta aikuisasiakkaiden parissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta teknisen tai tekstiilialan työtehtävistä sekä hygieniapassia.
Odotamme kehittävää työotetta, paineensietokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä ja toimintavarmuutta haastavassa asiakastyössä. Työtehtävässä on etua myös joustavuudesta ja valmiudesta työnkuvaan liittyviin muutoksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva AMK-tasoinen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Työhaastattelut pidetään to 3.12. 2020 ja ma 7.12.2020. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Vastaava työvalmentaja Rista Ingelius, puhelin: 044 486 1563, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.