Skip to main content
test
Uimahallin kassanhoitajan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule liikuntapalveluihin töihin!

Haemme kaupungin uimahalleihin AaltoAlvariin ja Wellamoon

KASSANHOITAJIA

eri mittaisiin sijaisuuksiin. Kassanhoitajana olet osa liikuntapalvelujen 130 työntekijän työyhteisöä.

Kassanhoitajan työ sisältää uimahallien uimahallituotteiden myyntiä sekä asiakaspalvelua. Wellamossa työhön kuuluu myös kahvion hoitoa ja tuotteiden myyntitehtäviä ja edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia. Työtä tehdään uimahallien aukioloaikojen mukaan arkisin kahdessa vuorossa ja viikonloppuisin yhdessä vuorossa.

Kassanhoitoon ja asiakaspalvelutyöhön saat perehdytyksen ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista. Kassanhoitotyössä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia joustavasti erilaisten asiakasryhmien kanssa. Uimahallien asiakaskunta on laaja aina kilpa- ja harrasteuimareista vauvauimareihin ja iäkkäiden kuntosali- ja vesijumpparyhmiin. Uimahallien vuosittainen kävijämäärä on noin puoli miljoonaa asiakasta. Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä työskennellä itsenäisesti, huolellisuutta sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Eduksi katsomme asiakaspalvelualan tai talouden alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen kassanhoidon tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja sijaisuuksia täytetään tarpeen mukaan. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla (voit päivittää hakemustasi Kuntarekry-järjestelmässä).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Minni Ukonsaari, minni.ukonsaari@jyvaskyla.fi, puh. 050 311 8282
Vastaava kassanhoitaja, Kirsi Vauranto, kirsi.vauranto@jyvaskyla.fi, puh. 050 310 0173

Lisätietoja

Liikuntapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat