Uimahallinhoitaja - Janakkalan kunta

Uimahallinhoitaja - Janakkalan kunta

Uimahallinhoitaja työskentelee Tervakosken uimahallilla Janakkalan kunnassa. Uimahallinhoitajan työnkuvaan kuuluu mm. uinninvalvonta, uimaopetus, vesijumpan ohjaus ja tarvittaessa uimahallin kassalla työskentely. Uimahallinhoitaja työhön kuuluu koululaisuintivuorojen organisointi ja jakaminen liikuntapalveluiden toimintatapojen mukaisesti ohjauskauden aikana. Tilaussaunan ja takkahuoneen vuorojen jako uimahallikauden aikana voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja

Olisitko se Sinä?

Oletko asiakaspalveluhenkinen, onnistuuko tilojen varausten organisointi ja haluatko tulla työskentelemään kodikkaaseen uimahalliin pieneen tiiviiseen työyhteisöön hyvien työkavereiden kanssa? Uimahallihoitajana huolehdit uimahallin päivittäisistä asioista kuten uimahallin varausten organisoinnista ja viikkolukujärjestysten päivittämisestä, toimit yhteyshenkilönä eri sidosryhmiin.

Faktat:
Työn luonne vuorotyö
Työsuhteen kesto määräaikainen 2.9.2019-17.6.2020 (työalkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan)
Työaika Yleistyöaika 38,75h/vko
Palkka peruspalkka 2153,95€/kk

Toimen pätevyysvaatimukset:
Uinninvalvojan kurssi, B-uimaopettajankurssi tai käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito.
Eduksi katsotaan:
- Vesijumppaohjauspätevyys ja -kokemus
- kokemus asiakaspalvelutyöstä
- kokemus kassatyöskentelystä
Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.
Tehtävään palkattavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi vaaditaan ennen palvelussuhteen alkamista uinninvalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen.
Testiuinnin suoritus: http://www.suh.fi/files/1316/Uinninvalvojan_testiuinti_2015.pdf
Toimessa noudetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi. Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.8.2019 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.
Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Liikuntapalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan