test
Uimahallipalveluesimies - Nokian kaupunki

Tule UIMAHALLIPALVELUESIMIEHEKSI Nokialle

Nokian kaupungin Vapaa-aikapalveluissa on haettavana 22.11.- 10.12.2021 klo 12 mennessä uimahallipalveluesimiehen toistaiseksi voimassa oleva virka.
Nokian uimahalli on kaupungin keskeinen liikuntapaikka, joka liikuttaa vuosittain noin 170 000 asiakasta.
Haemme kasvavaan joukkoomme uimahallipalvelu- ja liikunta-alan osaajaa edistämään nokialaisten terveyttä ja hyvinvointia sekä kehittämään tulevaisuuden uimahallipalvelua Nokialle. Työskentelet Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluiden tulosalueella liikuntapalveluiden yksikössä.
Vastaat uimahallipalvelun toimivuudesta kokonaisuudessaan ja toimit esimiehenä uimahallin liikunnanohjaajille. Viihdyt vilkkaassa ja vaihtelevassa toimintaympäristössä, missä asiakkaiden turvallisuus ja positiivinen asiakaskokemus ovat ensisijaisia. Työskentelet luontevasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa ja huolehdit sujuvasta viestinnästä sekä tapahtumatoiminnasta.
Kuulut Nokian kaupungin uuden uimahallin suunnitteluryhmään ja sinulla on näkemystä uimahallin eri käyttäjäryhmien tarpeista sekä tulevaisuuden uimahallipalveluiden suunnittelusta. Sinulla on myös näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä. Työtäsi tukee vapaa-aikapalveluiden johto sekä moniammatillinen uuden uimahallin suunnitteluryhmä.

Tehtävän kelpoisuusehdot / koulutusvaatimukset:
Virkaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva koulutus. Esimies- ja johtamiskokemus sekä kunnallisen liikunta-alan hyvä tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä monipuoliset tieto- ja viestintätekniset taidot. Lisäksi englannin kielen viranhoidossa tarvittava taito.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työaika 38,25 h /vko. Työaikaan voi sisältyä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä täytetään 14.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä Suomen Terveystalon (Nokian kaupungin työterveyspalvelut) antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryyn 10.12.2021 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/vapaa-aika/liikunta/uimahalli/#4ff2e70f

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie, 040 1334427, hanna.murotie@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on useita hankkeita. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Välikatu 24, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat