Skip to main content
test

Haemme Kouvolan kaupungin liikuntapalveluihin

UIMAOPETTAJAA

sijaisuuteen ajalle 3.10.2022-22.12.2022.

Kouvolan kaupungin uimaopettajat toteuttavat koulujen ja esiopetusryhmien uimaopetuksen koulujen työpäivinä koko lukuvuoden ajan. Opetushalleina toimivat kaikki kaupungin uimahallit.

Kelpoisuusvaatimuksena vähintään 18 vuoden ikä ja uimaopettajan pätevyys (Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uimaopettajakurssi). Oma auto välttämätön.

Palkkaus on KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu Kouvolaan, linkkejä:
https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/
https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos, kirke.roos@kouvola.fi, p. 02061 558235, tai vastaava uimaopettaja Mari Kiuru, mari.kiuru@kouvola.fi, p 02061 54126
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Liikunta ja kulttuuri, Liikuntapalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat