Uimaopettaja-uinninvalvoja - Mikkelin kaupunki

Uimaopettaja-uinninvalvoja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uimahalleille.

Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Yleistyöaika 38,75 h/vko.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Hallimestari Virpi Lahti, p. 044 794 2444, virpi.lahti(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki
Osoite: Maaherrankatu 9 - 11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan