Uimaopettajat/uinninvalvojat (2) - Liperin kunta

Uimaopettajat/uinninvalvojat (2) - Liperin kunta

Liperin kunta käynnistää uimahallitoiminnan Liprakan uimahallissa Käsämässä 1.9.2019 alkaen. Samoissa tiloissa sijaitsee myös kuntosali, joka avautuu yleisölle samaan aikaan.

Liperin kunta hakee Liprakan uimahallille kahta (2) uimaopettajaa/uinninvalvojaa. Tehtäviin kuuluu lasten uimaopetusta ja uimahallivalvontaa yleisövuorojen aikana. Työ on osaltaan kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä.

Edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi suoritettua uimaopettajakurssia ja vähintään allasvalvojan testiuinnin suorittamista hyväksytysti. Lisäksi ensiaputaidot tulee olla hallinnassa.

Molemmat tehtävät ovat osa-aikaisia 85 % (32,93 h/vk) kokonaistyöajasta ja ne täytetään toistaiseksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

vapaa-aikasihteeri
Raimo Piiroinen
puh. 0400 678799
e-mail raimo.piiroinen@liperi.fi.

Liperin kunta/Vapaa-aikapalvelut
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan