Uinninvalvoja, kesätyö - Porvoon kaupunki

Uinninvalvoja, kesätyö - Porvoon kaupunki

Liikuntapalvelut hakee 6-8 reipasta, liikunnallista UINNINVALVOJAA kesäksi Kokonniemen maauimalaan sekä Hasselholmenin uimarannalle ajalle 3.6. - 11.8.2019.

Työaika: 38,75h/v. Työ on kaksivuorotyötä, johon kuuluu myös viikonlopputyötä.

Työtehtäviin kuuluu uimarantavalvonnan lisäksi pienimuotoiset kiinteistön huoltotyöt kuten yleisestä siisteydestä vastaaminen sekä pienkoneiden käyttö. Hasselholmenin kohdalla tehtäviin kuuluu lisäksi ruohonleikkuu sekä moottoriveneellä ajo ja soutuveneiden kuljettaminen sekä Tervajärven uimarannan siisteydestä huolehtiminen.

Palkkaus: peruspalkka 1770,00€/kk+ilta- ja viikonloppulisät.

Pätevyysvaatimukset: vähintään 18 vuoden ikä, hyvä uimataito, hengenpelastustaidot ja EA-koulutus. Uima- ja hengenpelastustaito testataan ennen kuin lopullinen valinta tehdään.

Eduksi katsotaan kaksikielisyys, palveluhenkisyys sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 klo 15 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/liikunta-ja-ulkoilu

Tiedustelut: ulkoilualueiden esimies Tage Lönnroth, puh. 0400 957 069, tage.lonnroth@porvoo.fi

Liikuntapalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan