Skip to main content
test
Uinninvalvoja / - ohjaaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut hakee vakituiseen työsuhteeseen uinninvalvojaa / -ohjaajaa uimahallille.

Liikuntapalveluiden tavoitteena on edistää terveysliikuntaa, kuntalaisten aktiivisuutta ja terveyserojen kaventumista liikunnan avulla. Liikunnan edistämien on osa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Liikunnan avulla tuetaan lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä, ylläpidetään työ- ja toimintakykyä sekä lisätään ikäihmisten omatoimisuutta.

Runsas lajitarjonta sekä eri lajien hyvin huolletut liikuntapaikat vahvistavat Vaasan imagoa liikunnan lippulaivana. Liikuntapalveluiden keskeisiä tavoitteita ovat lasten ja nuorten, perheiden sekä erityistä tukea tarvitsevien liikunnan edistäminen, ikääntyneiden liikuntaedellytysten turvaaminen sekä terveyttä edistävä liikunta.

Uimahalli on merkittävä osa Liikuntapalveluiden palveluntarjontaa.

Uinninvalvoja/-ohjaajan työtehtäviä ovat uinninvalvonta, uinninopetus sekä vesiliikuntaryhmien ohjaustehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva liikunta-alan tutkinto sekä uinninvalvojan koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja riittävä kirjallinen suomen- ja ruotsinkielen taito.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta uinninvalvonnasta, uinnin opetuksesta sekä monipuolisesta vesiliikuntaryhmien ohjaamisesta.

Arvostamme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä hyvään yhteistyöhän eri toimijoiden kanssa sekä innovatiivista ja ennakkoluulotonta otetta työhön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä eri työtehtävissä, tehdä merkityksellistä työtä kuntalaisten hyvinvoinnin hyväksi sekä tulla mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Uimahallin esimies Jarkko Tuovinen ja puh. 040 754 3669
jarkko.tuovinen (at) vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Meillä työskentelee noin 3500 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat