Uinninvalvoja / uimaopettaja - Janakkalan kunta

Uinninvalvoja / uimaopettaja - Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki - Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Tervetuloa
UINNINVALVOJA / UIMAOPETTAJAKSI
Janakkalaan

Uinninvalvoja/uimaopettaja työskentelee Tervakosken uimahallilla Janakkalan kunnassa. Työnkuvaan kuuluu mm. uinninvalvonta ja uimaopetus.

Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja

Olisitko se Sinä?

Oletko asiakaspalveluhenkinen, pidät uinnin opettamisesta ja hallitset uinninvalvojan näkökulmasta turvallisen uimahallin periaatteet? Haluatko tulla työskentelemään kodikkaaseen uimahalliin pieneen tiiviiseen työyhteisöön hyvien työkavereiden kanssa?

FAKTAT:
Työn luonne vuorotyö
Työsuhteen kesto määräaikainen 9.9.2019-17.6.2020 (työalkaa 9.9.2019 tai sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä)
Työaika Yleistyöaika 38,75h/vko
Palkka peruspalkka 1883,18 €/kk

Toimessa noudetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on uinninvalvojan kurssi, B-uimaopettajankurssi tai käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito
Eduksi katsotaan:
- Vesijumppaohjauspätevyys ja -kokemus
Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.
Tehtävään palkattavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi vaaditaan ennen palvelussuhteen alkamista uinninvalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen.
Testiuinnin suoritus: http://www.suh.fi/files/1316/Uinninvalvojan_testiuinti_2015.pdf

Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilasta ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan lopullista vahvistamista.

Lisätietoja

https://www.janakkala.fi/palvelut/liikunta/tervakosken-uimahalli/

Tutustu työnantajaan

Toivottavasti kiinnostuit!
Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi.
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 27.9.2019 klo 15.00 mennessä. HUOM: toimi täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Liikuntapalvelut
Osoite: Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.