Tervetuloa
UINNINVALVOJA - UIMAOPETTAJAKSI
Janakkalaan

Uinninvalvoja-uimaopettaja työskentelee Tervakosken uimahallilla Janakkalan kunnassa. Työnkuvaan kuuluu mm. uinninvalvonta ja uimaopetus.

Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja

Olisitko se Sinä?

Oletko asiakaspalveluhenkinen, pidät uinnin opettamisesta ja hallitset uinninvalvojan näkökulmasta turvallisen uimahallin periaatteet? Haluatko tulla työskentelemään kodikkaaseen uimahalliin pieneen tiiviiseen työyhteisöön hyvien työkavereiden kanssa?

FAKTAT:
Työn luonne vuorotyö
Työsuhteen kesto toistaiseksi voimassa oleva alkaen 3.8.2020 tai
sopimuksen mukaan
Työaika Yleistyöaika 38,75h/vko
Palkka peruspalkka 1883,18 €/kk

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on uinninvalvojan kurssi, B-uimaopettajankurssi tai käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito.

Eduksi katsotaan:
- Vesijumppaohjauspätevyys ja -kokemus

Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Tehtävään palkattavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi vaaditaan ennen palvelussuhteen alkamista uinninvalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen.
Testiuinnin suoritus: http://www.suh.fi/files/1316/Uinninvalvojan_testiuinti_2015.pdf

Toimessa noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Toivottavasti kiinnostuit!
Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi. Hakemukset pyydämme toimittamaan 10.6.2020 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi.

Liikuntapalvelut
Osoite: Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.