Skip to main content
test

Oletko asiakaspalveluhenkinen, pidät uinnin opettamisesta ja hallitset uinninvalvojan näkökulmasta turvallisen uimahallin periaatteet? Tai onko sinulla hyvät vesitaidot ja tahtoisit pätevöityä uinninvalvoja-uimaopettajaksi työn ohessa?

Tervakosken uimahalli on viihtyisä pieni uimahalli, jossa pääset työskentelemään pienessä työyhteisössä.

Työnkuvaan kuuluu mm. uinninvalvonta ja uimaopetus. Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja.

FAKTAT:
Työn luonne vuorotyö
Työsuhteen kesto toistaiseksi voimassa oleva, aloitus sopimuksen mukaan mahd.pian
Työaika Yleistyöaika 38,25h/vko
Palkka tehtäväkohtainen palkka 1931,10 €/kk


KELPOISUUSEHDOT:
Uinninvalvojan kurssi, B-uimaopettajankurssi tai käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito.

Eduksi katsotaan:
- Vesijumppaohjauspätevyys ja -kokemus

Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Tehtävään palkattavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi vaaditaan ennen palvelussuhteen alkamista uinninvalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen.
Testiuinnin suoritus: http://www.suh.fi/files/1316/Uinninvalvojan_testiuinti_2015.pdf

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
http://www.janakkala.fi/uimahalli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi.

Lisätietoja

Liikuntapalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski

Sinulle suositellut työpaikat