Uinninvalvoja/uimaopettaja, liikunnanohjaaja - Muuramen kunta

Ajoittaisia erimittaisia sijaisuuksia Muuramen toimeliaassa uimahalli-kuntosali Aallottaressa. Työ sisältää työvuorosta riippuen uinninvalvontaa, peruskoululaisten uimaopetusta, vesiliikunnan sekä vesijumpan ohjauksia ja kuntosaliohjauksia. Uinninvalvojan tehtäviin edellytetään SUH:in uinninvalvojakurssia ja hyväksytysti läpäistyä uinninvalvojan testiuintia, uimaopetuksiin SUH:in uimaopettajakurssia ja liikunnanohjauksiin joko koulutusta ja/tai kokemuksen tuomaa osaamista. Ilmoita omaavasi koulutukset hakemuksessa.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä tämä hakemus.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Edellytämme hakijalta hyvää uinti-, opetus- sekä asiakaspalvelutaitoa.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Satu Koskela, uimahallin esimies p. 040 559 2763

Vapaa-aikapalvelut
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava yli 9500 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme “Muurame-hengeksi”.