Skip to main content
test
Uinninvalvojan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule liikuntapalveluihin töihin!

Haemme Jyväskylän kaupungin uimahalleihin

UINNINVALVOJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Uinninvalvojana olet osa liikuntapalvelujen 130 työntekijän työyhteisöä. Uinninvalvoja työskentelee kahdessa Jyväskylän uimahallissa: AaltoAlvarissa sekä Wellamossa. Työtä tehdään vuorotyöluonteisesti uimahallien aukioloaikojen mukaan. Uimahallien asiakaskunta on laaja aina kilpa- ja harrasteuimareista koululaiskävijöihin ja seniorivesijumppaajiin. Uimahallien vuosittainen kävijämäärä on parhaimmillaan noin puoli miljoonaa asiakasta.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) hyväksymä uinninvalvojan pätevyys tai muu vastaava koulutus. Lisäksi edellytetään hengenpelastajan testiuinnin suorittamista neljän metrin syvyisessä altaassa. Uinninvalvojan tulee olla 18 vuotta täyttänyt sekä ensiapu- ja vesipelastustaitoinen. Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä toimia sujuvasti erilaisten asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme englannin ja muiden vieraiden kielten kielitaidon sekä aiemman alan työkokemuksen.

Uinninvalvojan sijaisuuksien hoitaminen voi soveltua hyvin sinulle, joka haluat työskennellä epäsäännöllisemmin esim. opintojen ohessa. Saat perehdytyksen uinninvalvontaan ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Kokoaikaisessa tehtävässä työaika on 38,25 t/vko.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Hakemuksia käydään läpi säännöllisesti ja sijaisuuksia täytetään tarpeen mukaan. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla (voit päivittää hakemustasi Kuntarekry-järjestelmässä).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Minni Ukonsaari, puh. 050 311 8282
Vastaava uinninvalvoja Tanja Flyktman, puh. 050 525 7454
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Liikuntapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat